Chifle chinezești aburite cu umplutură de carne de porc la grătar
Chifle chinezești aburite cu umplutură de carne de porc BBQ necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 38 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. 331 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, friptura de porc, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Chifle De Porc Chinezești Aburite (Char Siu Bao), Rață afumată cu chifle chinezești aburite, și Chifle De Porc Aburit.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de porc, sosul de grătar, șalotele, făina, bulionul de pui, sosul de soia, uleiul și zahărul. Se răcește la frigider cel puțin 6 ore.
Pregătiți aluatul pentru chiflele chinezești aburite.
Rotiți fiecare într-un cerc (cum ar fi ambalajele câștigate). Puneți 1 lingură de amestec de carne pregătit în centrul fiecărui cerc și înfășurați aluatul în jurul umpluturii.
Așezați cusăturile în jos pe pătrate de hârtie de ceară.
Se lasă să stea până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Aduceți apa la fierbere în wok și reduceți căldura la mediu; apa ar trebui să fiarbă în continuare.
Așezați placa de abur pe un suport de sârmă mic în mijlocul wok-ului.
Transferați cât mai multe chifle pe hârtie de ceară, care se vor potrivi confortabil pe placa de abur, lăsând 1 până la 2 inci între chifle. Cel puțin 2 inch spațiu ar trebui să fie lăsat între abur-placă și wok. Acoperiți wok cu capac. Chifle cu aburi peste apă clocotită timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți capacul înainte de a opri căldura, altfel apa va picura înapoi pe suprafața cocului și va produce "blistere" gălbui pe suprafețele cocului. Continuați aburirea loturilor de chifle până când toate sunt gătite.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier