Chifle Chelsea cu caise și migdale
Caise & migdale Chelsea buns este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o pâine la un preț foarte rezonabil. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină puternică, ou, migdale și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chelsea Buns, Chiflele Chelsea cu carne tocată, și Chifle De Crăciun Chelsea.
Instrucțiuni
Puneți făina, drojdia, zahărul tos și 1 linguriță de sare într-un bol mare de amestecare și amestecați bine. Faceți o fântână în centru și turnați laptele cald, 50 ml apă caldă, oul bătut și untul topit.
Amestecați totul împreună pentru a forma un aluat începeți cu o lingură de lemn și terminați cu mâinile. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați puțină apă caldă; dacă este prea umed, adăugați mai multă făină.
Frământați în castron sau pe o suprafață făinoasă până când aluatul devine neted și elastic.
Transferați într-un vas curat, ușor uns și acoperiți ușor cu un prosop curat și umed. Lăsați într-un loc cald să crească până la dublarea dimensiunii, aceasta va dura aproximativ 1 oră, în funcție de cât de caldă este camera.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și ungeți o formă de tort adâncă de 21 sau 23cm. Răsturnați aluatul crescut pe o suprafață ușor făinată și frământați câteva secunde.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi dur de 20 x 30cm.
Întindeți untul uniform peste aluat, apoi presărați caisele tocate, migdalele și zahărul.
Rulați ferm ca o rolă elvețiană de pe una dintre părțile lungi umezind marginea deschisă pentru a o ajuta să se lipească dacă aveți nevoie.
Tăiați în 8 felii uniforme cu un cuțit ascuțit, formați în 8 roți rotunde, apoi aranjați în tablă, cu partea tăiată în sus. Acoperiți cu un prosop curat și umed și dovediți într-un loc cald timp de aproximativ 20 de minute până când dimensiunea sa dublat.
Coaceți chiflele timp de 10 minute, apoi coborâți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Gatiti inca 10 minute pana se rumenesc. Topiți dulceața cu 1 lingură de apă, periați peste chifle, apoi presărați cu încă câteva migdale fulgi.