Chifle Calde De Ton

Chifle Calde De Ton
Chiflele calde de ton sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, ceapă, măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caldă De Ton Ni, Buzunare Calde De Ton Pita, și Salată Caldă De Tunan Și Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Se curăță și se toacă odată rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
4
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Amestecați ouăle tocate împreună cu maioneza, tonul, gustul, ceapa, măslinele și brânza într-un bol de amestecare. Împărțiți amestecul de ton pe fundul cocului, apoi înlocuiți blaturile de COC. Înfășurați fiecare sandviș individual în folie de aluminiu și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
SavureazăSavurează
CeapăCeapă
OuăOuă
TonTon
FolieFolie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și salata de ton s-a încălzit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista