Chiffon Chiffon Squares
Chocolate Chiffon Squares ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 261 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 19. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte evaporat, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chocolate-Strawberry Chiffon Squares, Lemon Chiffon Squares, și Chocolate Chiffon Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie jellyroll de 10 x15 inch.
Într-un castron mediu, cremă împreună zahărul și untul. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați făina. În cele din urmă, amestecați siropul de ciocolată până când este bine amestecat.
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce tortul se coace, ar trebui să pregătiți glazura.
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, laptele evaporat și untul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se fierbe timp de 1 minut.
Scoateți de pe foc și amestecați chipsurile de ciocolată până când amestecul este neted și chipsurile sunt topite. Când tortul iese din cuptor, turnați glazura fierbinte peste tortul fierbinte.
Presărați nucile deasupra. Când tort este rece, se taie în pătrate de 2 inch.