Chif de carne cu brânză cu quinoa verde
Reteta Cheesy Meatloaf cu Quinoa Verde se poate face in aproximativ 55 de minute. Pentru 3,18 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 449 de calorii, 44 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Un amestec de pudră de chile, sare și piper kosher, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe de carne cu enchilada cu brânză, chicken chicken, cheesy Meatloaf și Cheesy Meatloaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Clătiți quinoa de câteva ori într-o strecurătoare cu plasă fină. Aduceți o oală medie cu apă la fiert.
Adăugați quinoa și gătiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute. Se strecoară quinoa și se clătește sub apă rece, apoi se lasă deoparte să se scurgă și să se usuce.
Între timp, combinați spanacul, coriandrul și usturoiul într-un robot de bucătărie și amestecați până se toacă mărunt.
Transferați o treime din amestec într-un castron mediu împreună cu carnea de vită și curcanul măcinat, laptele, pesmetul, 2 lingurițe de Worcestershire, pudra de chile, oul, 1/2 linguriță de sare și puțin piper negru.
Combinați bine amestecul cu mâinile.
Se amestecă cele 2 lingurițe rămase de Worcestershire cu 2 lingurițe de oțet. Împărțiți și tamponați amestecul de carne în patru forme de fotbal de 1 inch grosime. Aranjați pe foaia de copt pregătită. Acoperiți fiecare cu 3 felii de roșii și stropiți cu puțin sos de oțet Worcestershire.
Coaceți până când friptura atinge o temperatură internă de 165 de grade F, 18 până la 20 de minute.
Stropiți cu mai mult sos de oțet Worcestershire și acoperiți fiecare cu brânză și continuați să coaceți până se topește, încă aproximativ 2 minute. Sterge partea de jos a fiecărei chifle pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Între timp, combinați quinoa, amestecul de spanac rămas, restul de 2 lingurițe de oțet și 1/2 linguriță de sare într-o oală medie și amestecați, la foc mediu-mic, până se încălzesc, aproximativ 3 minute. Împărțiți chiflele, quinoa și feliile de pepene verde în patru farfurii.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Friptura funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Stave & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon]()
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost învechit 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin plin de corp, cu arome îndrăznețe de fructe, cireșe negre, mure și prune îmbogățesc palatul, oferind o structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un final lung și neted.