Chif de carne cu brânză cu quinoa verde

Chif de carne cu brânză cu quinoa verde
Reteta Cheesy Meatloaf cu Quinoa Verde se poate face in aproximativ 55 de minute. Pentru 3,18 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 449 de calorii, 44 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Un amestec de pudră de chile, sare și piper kosher, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe de carne cu enchilada cu brânză, chicken chicken, cheesy Meatloaf și Cheesy Meatloaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Uncii Carne De Vită Măcinată Extra-slabă12 Uncii Carne De Vită Măcinată Extra-slabă
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit
2
Clătiți quinoa de câteva ori într-o strecurătoare cu plasă fină. Aduceți o oală medie cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Mici De Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)12 Felii Mici De Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)
Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)Pepene Verde, Pentru Servire (8 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Servire (8 UnciiPentru Servire (8 Uncii
3 Linguri De Pesmet De Grâu Integral3 Linguri De Pesmet De Grâu Integral
3
Adăugați quinoa și gătiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute. Se strecoară quinoa și se clătește sub apă rece, apoi se lasă deoparte să se scurgă și să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Între timp, combinați spanacul, coriandrul și usturoiul într-un robot de bucătărie și amestecați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Transferați o treime din amestec într-un castron mediu împreună cu carnea de vită și curcanul măcinat, laptele, pesmetul, 2 lingurițe de Worcestershire, pudra de chile, oul, 1/2 linguriță de sare și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Combinați bine amestecul cu mâinile.
7
Se amestecă cele 2 lingurițe rămase de Worcestershire cu 2 lingurițe de oțet. Împărțiți și tamponați amestecul de carne în patru forme de fotbal de 1 inch grosime. Aranjați pe foaia de copt pregătită. Acoperiți fiecare cu 3 felii de roșii și stropiți cu puțin sos de oțet Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Coaceți până când friptura atinge o temperatură internă de 165 de grade F, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Stropiți cu mai mult sos de oțet Worcestershire și acoperiți fiecare cu brânză și continuați să coaceți până se topește, încă aproximativ 2 minute. Sterge partea de jos a fiecărei chifle pe un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Între timp, combinați quinoa, amestecul de spanac rămas, restul de 2 lingurițe de oțet și 1/2 linguriță de sare într-o oală medie și amestecați, la foc mediu-mic, până se încălzesc, aproximativ 3 minute. Împărțiți chiflele, quinoa și feliile de pepene verde în patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Friptura funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Stave & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost învechit 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin plin de corp, cu arome îndrăznețe de fructe, cireșe negre, mure și prune îmbogățesc palatul, oferind o structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un final lung și neted.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista