Chicken Wilson
Pui Wilson necesită în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 4,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 799 calorii. Un amestec de ulei vegetal, vin, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Somnul prăjit al lui Justin Wilson, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ușor ouăle într-un castron mic. Înmuiați bucățile de pui în ou timp de cel puțin 30 de minute. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare și adăugați ciupercile. Gatiti si amestecati ciupercile feliate pana se inmoaie.
Scoateți puiul din amestecul de ouă.
Rotiți bucățile de pui în pesmet și dați deoparte.
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie mare peste mediu-mare.
Așezați bucățile de pui în tigaie și rumeniți pe toate părțile. Rumeniți bucățile în loturi, dacă este necesar.
Așezați bucățile de pui rumenite într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inci. Acoperiți puiul cu ciupercile sotate.
Se toarnă vinul în vasul de copt, apoi se acoperă amestecul cu brânza feliată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când puiul este gătit.