Chicken Vindaloo al lui Jonagold

Chicken Vindaloo al lui Jonagold
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Vindaloo de pui al lui Jonagold ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de piper măcinat, tobe de pui, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați câteva fante puțin adânci în fiecare toiag de pui și puneți-le într-o pungă de plastic resigilabilă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Încălziți 5 linguri de ulei vegetal într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa a devenit maro aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură cu fante pentru a scoate amestecul de ceapă într-un blender. Lăsați cât mai mult ulei în oală și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați 3 linguri de oțet alb, coriandru, chimen, garam masala, piper negru, sare, turmeric și piper cayenne. Puree până se omogenizează, apoi se toarnă în pungă cu puiul; se amestecă până când puiul este acoperit uniform și se stoarce excesul de aer. Marinați la temperatura camerei timp de 1 oră sau la frigider timp de 3 ore sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
După ce puiul s-a marinat, încălziți uleiul rămas în cuptorul olandez la foc mare și amestecați frunzele de curry și semințele de muștar. Odată ce semințele de muștar au terminat de popping și au devenit gri, scoateți puiul din marinată și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Se toarnă marinada rămasă și apa. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
În timp ce puiul gătește, prăjiți adânc cuburile de cartofi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată ce puiul a fiert 20 de minute, amestecați cartofii și 2 linguri de oțet alb. Recuperați și continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz la os, cel puțin mai mult 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asiaticul poate fi asociat cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista