Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Paella de pui-Chorizo ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 869 calorii, 42G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, piele, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Paella de pui și Chorizo, O oală de pui și Chorizo Paella, și Chicken-Chorizo Paella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați aripile de pui, ceapa, țelina, morcovul, frunzele de dafin, cimbru, boabele de piper și boabele de ienupăr într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu; se fierbe, neacoperit, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Se toarnă stocul printr-o strecurătoare fină; aruncați solidele. (Dacă nu utilizați imediat, lăsați să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Braconați puiul: aduceți 8 căni de apă, ceapa sfărâmată, frunza de dafin și țelina la foc mic într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați coapsele de pui și braconați ușor până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1
Scoateți puiul din oală folosind clești și rezervați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați puiul să se răcească ușor, apoi aruncați pielea și tocați carnea. Faceți sosul: pasta de roșii, ketchup-ul și boiaua într-un blender. Se strecoară 2 căni din lichidul de braconaj rezervat; adăugați lichidul în blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa feliată, ardeii grași și usturoiul și gătiți până la translucid, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați sosul piure și gătiți, amestecând, până când sosul se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Adăugați puiul mărunțit și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Faceți paella: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de paella sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați chorizo și gătiți până când grăsimea se face, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi ușor cu uleiul. Se amestecă mazărea, ardeii piquillo, măslinele, 2 căni amestec de pui și 2 1/4 căni stoc de pui șofran. Se condimentează cu sare.