Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Paella de pui-Chorizo ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 869 calorii, 42G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, piele, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Paella de pui și Chorizo, O oală de pui și Chorizo Paella, și Chicken-Chorizo Paella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați aripile de pui, ceapa, țelina, morcovul, frunzele de dafin, cimbru, boabele de piper și boabele de ienupăr într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la foc mic la foc mediu; se fierbe, neacoperit, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Se toarnă stocul printr-o strecurătoare fină; aruncați solidele. (Dacă nu utilizați imediat, lăsați să se răcească, apoi acoperiți și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 3 luni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Braconați puiul: aduceți 8 căni de apă, ceapa sfărâmată, frunza de dafin și țelina la foc mic într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați coapsele de pui și braconați ușor până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1
Scoateți puiul din oală folosind clești și rezervați lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați puiul să se răcească ușor, apoi aruncați pielea și tocați carnea. Faceți sosul: pasta de roșii, ketchup-ul și boiaua într-un blender. Se strecoară 2 căni din lichidul de braconaj rezervat; adăugați lichidul în blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa feliată, ardeii grași și usturoiul și gătiți până la translucid, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați sosul piure și gătiți, amestecând, până când sosul se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Adăugați puiul mărunțit și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Faceți paella: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de paella sau o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați chorizo și gătiți până când grăsimea se face, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi ușor cu uleiul. Se amestecă mazărea, ardeii piquillo, măslinele, 2 căni amestec de pui și 2 1/4 căni stoc de pui șofran. Se condimentează cu sare.