Chicken Chasseur
Chicken Chasseur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, vermut, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Chasseur de pui cu o oală, Chasseur rapid de pui, și Chasseur de pui fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, intorcand, aproximativ 8 minute in total.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Adăugați untul în tigaie și reduceți focul la moderat scăzut.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devine translucid, aproximativ 5 minute. Ridicați căldura la moderat mare.
Adăugați ciupercile, usturoiul și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă vermutul și se aduce înapoi la foc mic. Se amestecă bulionul, roșiile, cimbru și restul de 1/2 linguriță de sare.
Adăugați puiul și orice sucuri acumulate. Reduceți focul; fierbeți, acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 linguriță de piper.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare pământesc se potrivește perfect farmecelor rustice ale unui vin roșu de țară din sud-vestul Franței. Căutați o sticlă dintr-una dintre diferitele denumiri din acea regiune, cum ar fi Cahors, Madiran sau Bergerac.