Chicken Chasseur

Chicken Chasseur
Chicken Chasseur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, vermut, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Chasseur de pui cu o oală, Chasseur rapid de pui, și Chasseur de pui fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, intorcand, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoate.
3
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați untul în tigaie și reduceți focul la moderat scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devine translucid, aproximativ 5 minute. Ridicați căldura la moderat mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați ciupercile, usturoiul și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă vermutul și se aduce înapoi la foc mic. Se amestecă bulionul, roșiile, cimbru și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
VermutVermut
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Adăugați puiul și orice sucuri acumulate. Reduceți focul; fierbeți, acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 10 minute. Se amestecă pătrunjelul și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Recomandare de vin: acest fel de mâncare pământesc se potrivește perfect farmecelor rustice ale unui vin roșu de țară din sud-vestul Franței. Căutați o sticlă dintr-una dintre diferitele denumiri din acea regiune, cum ar fi Cahors, Madiran sau Bergerac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista