Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Afritadan. Această rețetă face 6 porții cu 554 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos de stridii, sos de roșii, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chicken Afritada, Chicken Afritada, și O pauză de schi și Afritada de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ghimbirul timp de 3 minute, rumenindu-se usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați puiul în tigaie, cu pielea în jos. Se prăjește până la aur, aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată cu clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Într-un bol, bateți împreună sosul de roșii, sosul de soia, sosul de stridii și sarea de usturoi și turnați uniform peste pui. Îndoiți ușor mazărea, ardeiul gras și cartoful. Se fierbe 20 până la 30 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în centru. Se condimentează cu piper negru măcinat.