Chianti-coapse de pui umplute la fiert pe tăiței de ou
Coapsele de pui umplute Chianti-Braised pe fidea de ou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 582 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, pesmetul din pâinea veche de o zi, bulionul de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii, Pulpe De Pui Fierte, și Pulpe De Pui Fierte Crocante.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 9 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați 1 coapsă de pui pe suprafața de lucru. Umpleți zona în care osul a fost îndepărtat cu 2 linguri de umplutură. Înfășurați coapsa de pui în jurul umpluturii și legați-o cu sfoară de bucătărie pentru a o ține împreună. Repetați cu coapsele de pui rămase și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Umplutură
Os
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
3
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pancetta; saut până când maro deschis și grăsime este redat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6
Transferați pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Adăugați puiul în picături în tigaie; gatiti pana devin aurii pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați pe placă.
9
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți pancetta în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați vin; se fierbe până când amestecul se reduce la 2 căni, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
11
Adăugați bulion, roșii, frunze de dafin, busuioc și coapse de pui; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când puiul este gătit, aproximativ 35 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece. Reîncălziți la foc mediu înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De Pui
Frunze De Dafin
Tomate
Pui întreg
Busuioc
Bulion
12
Transferați puiul în castron; acoperiți pentru a se încălzi. Sosul se fierbe în tigaie până se îngroașă ușor și se reduce la 4 căni, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
13
Între timp, gătiți tăiței într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
14
Scurgere.
15
Transferați tăiței pe un platou mare. Se acoperă cu pui și sos și se servește.