Cherry Clafoutis
Cherry Clafoutis ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 344 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, și Cherry Clafoutis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și tăiați cireșele și groapa dacă preferați; se usucă. Într-un castron, aruncați cireșele cu 2 linguri de zahăr și kirsch, mai mult sau mai puțin după cum doriți să gustați. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute, permițând aromelor să se contopească.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți cu generozitate o tigaie din fontă de 9 inci sau un vas din faianță. Împrăștiați cireșele în fundul vasului.
Combinați restul de 6 linguri de zahăr, ouăle, lapte, CR fra fra fra, vanilie, făină și sare într-un blender. Amestecați pentru a combina bine; strecurați dacă este necesar pentru a îndepărta bucățile de făină, apoi amestecați din nou cu mâna.
Se toarnă crema peste cireșe.
Coaceți clafoutis timp de 35 până la 40 de minute, până când sunt pufoase și aurii și doar așezate în mijloc.
Presărați migdale prăjite și praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți, înainte de servire.