Cherry Chutney Brânză Torte
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de pecan, zahăr brun, chutney de cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Brânză De Cireșe Torte, Brânză de capră și cireșe piersic Chutney foietaj Poptarts, și Choc-cherry Fudge torte cu sorbet de cireșe.
Instrucțiuni
Așezați strecurătorul într-o măsură de sticlă de 2 litri sau într-un bol mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare. Lingură iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; la frigider timp de 12 ore. Puneți brânza de iaurt într-un castron; aruncați lichidul. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați brânza de iaurt și crema de brânză într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați zahăr, înlocuitor de ou, suc și sare; bate până se combină.
Se toarnă amestecul de brânză într-o tigaie cu formă de arc de 6 inci acoperită cu spray de gătit. Înfășurați fundul și părțile laterale ale tigaiei cu folie.
Așezați tigaia într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când centrul torte abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Scoateți torte din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore. Puneți Chutney de cireșe peste torte răcite; aranjați jumătățile de pecan deasupra.