Chefal Roșu Copt În Stil Corsican
Chefalul roșu copt în stil Corsican este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 10,65 USD pe porție. O porție conține 896 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chefal roșu copt în stil Corsican, Chefal roșu copt în frunze de struguri (viță de vie) , și Pui Corsican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul (425 F, 220 C).Tăiați roșiile și puneți-le într-un castron mic și adăugați pătrunjel. Sare ușor și adaugă și puțin piper. Pune deoparte.Curățați peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Sare și piper după gust.Puneți uleiul de măsline în vasul rezistent la cuptor.
Adăugați fileuri de hamsie tocate mărunt și usturoi feliat.Gatiti la cuptor aproximativ 5 minute. Apoi scoateți-l din cuptor.
Adăugați roșiile și amestecați. Pune mullets roșu pe partea de sus.
Se presară cu pesmet. Aranjați untul în bucăți mici pe pesmet.Puneți la cuptor și coaceți aproximativ 15 minute sau până când peștele este gata. Peștele se face, când se desprinde ușor sau când aripioarele dorsale pot fi îndepărtate cu ușurință.
Serviți fierbinte și bucurați-vă.Notă: ar trebui să folosiți chefal roșu (pește întreg pentru această rețetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.