Chefal Afumat
Chefalul afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 483 calorii, 52G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de hickory, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chefal roșu cu cimbru, Chefal Roșu Prăjit La Tigaie, și Chefal roșu învelit în hârtie.
Instrucțiuni
Combinați apa, sarea și creveții și crabul fierbeți într-un castron mare; se amestecă bine pentru a amesteca condimentele. Clătiți bine peștele în apă rece; se pune în amestec de saramură. Capac; la frigider 30 de minute, amestecând ocazional.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 10 până la 15 minute.
Scurgeți apa din așchii de hickory pentru a umple tigaia cu apă pe jumătate plină.
Presărați așchii de hickory peste cărbuni gri-albi.
Puneți tava de apă în fumător. Grease puternic sârmă alimente rack; loc pe cel mai mic raft în fumător.
Scoateți peștele din saramură; clătiți bine în apă rece și uscați-l. Aranjați peștele pe suportul pentru alimente; acoperiți fumătorul cu capac și deschideți ușor aerisirea pentru a menține fumul și aerul circulant. Fumați pește 1 1/2 ore sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și este maro auriu.
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți.