Chefal Afumat
Chefalul afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 8,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 733 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gal. apă, chefal, așchii de lemn de hickory și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chefal Afumat, Chefal roșu cu cimbru, și Chefal Roșu Prăjit La Tigaie.
Instrucțiuni
Combinați 1 gal. apă și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând până când sarea se dizolvă.
Adăugați chefal; acoperiți și răciți 45 de minute până la 2 ore sau la gradul dorit de sare. (
Tăiați o bucată mică de pește și prăjiți-o pentru a determina gradul de sare prin degustare. Timpii mai lungi de înmuiere produc pește mai sărat.)
Clătiți peștele, aruncând amestecul de saramură; uscați peștele cu prosoape de hârtie.
Așezați peștele pe rafturi de sârmă în tigăi de prăjit; acoperiți cu prosoape de hârtie și răciți 2 până la 3 ore sau până se usucă. Frecați 1 linguriță. ardei pe ambele părți ale fiecărui pește.
Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți chipsurile și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați peștele pe rafturile superioare și inferioare pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului. (Dacă fumați fileuri, așezați părțile pielii în jos pe rafturi.)
Gatiti 2 ore sau doar pana cand pestele fulgi usor cu o furculita.
Serviți cu sare, sos fierbinte și pene de lămâie, dacă doriți.