Chef John ' s Beef Braciole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 338 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, apă, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Ardeii umpluți ai bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fripturi între 2 bucăți de plastic greu; lira carne de aproximativ 1/4 inch grosime folosind un pounder de carne. Dacă o bucată de carne se rupe, folosiți-o pentru a lipi o zonă mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
2
Puneți firimiturile de pâine într-un bol de amestecare și amestecați usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, stafide, parmezan, sare, piper negru, oregano și ou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Condimentați friptura cu sare și piper; așezați jumătate din umplutura de pesmet pe 2/3 de jos a unei fripturi, lăsând treimea superioară a fripturii fără umplutură. Apăsați ușor umplutura pe carne și rotiți friptura într-o rolă strânsă, începând de la capătul umplut. Legați 3 până la 4 bucăți de sfoară de bucătărie în jurul ruloului pentru a o ține împreună. Tăiați capetele șirului. Repetați cu friptura rămasă și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Căni De Bere
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți rulourile de friptură în uleiul fierbinte până se rumenesc bine pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă în apă și se dizolvă sucurile de tigaie și bucățile de mâncare rumenite în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Condimentați rulourile de friptură cu sare și piper; adăugați fulgi de ardei roșu și frunze de dafin în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Întindeți sosul de roșii pe rulouri. Lichidul pentru tigaie ar trebui să acopere rulourile cam la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute; întoarceți rulourile și gătiți acoperit încă 10 minute. Un termometru de carne cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Se scoate din tigaie, se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Ridicați focul la mediu, aduceți sosul la fierbere și gătiți, amestecând des, până când sosul s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Feliați rulourile în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serviți aranjat pe puțin sos și stropiți mai mult sos deasupra.