Chef John ' s Beef Braciole
Chef John ' s Beef Braciole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 338 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, apă, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Ardeii umpluți ai bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturi între 2 bucăți de plastic greu; lira carne de aproximativ 1/4 inch grosime folosind un pounder de carne. Dacă o bucată de carne se rupe, folosiți-o pentru a lipi o zonă mai subțire.
Puneți firimiturile de pâine într-un bol de amestecare și amestecați usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, stafide, parmezan, sare, piper negru, oregano și ou până se combină bine.
Condimentați friptura cu sare și piper; așezați jumătate din umplutura de pesmet pe 2/3 de jos a unei fripturi, lăsând treimea superioară a fripturii fără umplutură. Apăsați ușor umplutura pe carne și rotiți friptura într-o rolă strânsă, începând de la capătul umplut. Legați 3 până la 4 bucăți de sfoară de bucătărie în jurul ruloului pentru a o ține împreună. Tăiați capetele șirului. Repetați cu friptura rămasă și umplutura.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți rulourile de friptură în uleiul fierbinte până se rumenesc bine pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă în apă și se dizolvă sucurile de tigaie și bucățile de mâncare rumenite în apă.
Condimentați rulourile de friptură cu sare și piper; adăugați fulgi de ardei roșu și frunze de dafin în apă.
Întindeți sosul de roșii pe rulouri. Lichidul pentru tigaie ar trebui să acopere rulourile cam la jumătatea drumului.
Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute; întoarceți rulourile și gătiți acoperit încă 10 minute. Un termometru de carne cu citire instantanee introdus în centrul umpluturii trebuie să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Se scoate din tigaie, se transferă într-un platou și se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Ridicați focul la mediu, aduceți sosul la fierbere și gătiți, amestecând des, până când sosul s-a redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Feliați rulourile în cruce.
Serviți aranjat pe puțin sos și stropiți mai mult sos deasupra.