Chef John's Breakfast Chirintele cu cârnați
Chef John's Breakfast Sausage Patties este un mic dejun care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi are 204 calorii, 13 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, semințe de fenicul, nucșoară și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare sunt cârnați de modă veche pentru micul dejun englezesc (sau chiflete de cârnați), chifteline de cârnați pentru mic dejun și chiflete de cârnați pentru mic dejun.
Instrucțiuni
Pune într-un castron carnea de porc, semințele de fenicul, coaja de portocală, sare, piper negru, condimente italiene, fulgi de ardei roșu și nucșoară și amestecă foarte ușor cu o furculiță pentru a se combina. Nu amestecați în exces. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Verificați condimentele înainte de utilizare: Se modelează aproximativ 2 lingurițe de cârnați într-o chiflă mică și se prăjesc până se rumenesc într-o tigaie la foc mediu.
Se lasă să se răcească 1 până la 2 minute și se gustă pentru condimente.
Acoperiți o placă de tăiat cu folie de plastic. Împărțiți cârnații în 6 bucăți egale, rulați în bile și înfășurați fiecare minge cu folie de plastic. Apăsați în chifteluțe și aruncați plasticul.
Puneți o tigaie grea, cum ar fi o tigaie din fontă, la foc mediu-mare. Gătiți chiftele într-o tigaie fierbinte până când carnea nu mai este roz în centru și cârnații se rumenesc, aproximativ 3 minute pe parte.