Cheesy Polenta Caserola
Cheesy polenta caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză fontina, brânză mozzarella, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Brânză Mămăligă Și Caserolă De Ouă, Mamaliga Siropoasa, și Mamaliga Cremoasa, Siropoasa.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de caserolă de 8x8 inci cu spray de gătit și dați deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă ardeiul verde, usturoiul și ceapa verde; gătiți până când ardeiul se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se toarnă sosul marinara și se fierbe 5 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă împreună fontina și provolone într-un castron.
Întindeți un strat subțire de sos pe fundul vasului de copt pregătit. Aranjați 1/3 din feliile de mămăligă în vas, acoperiți cu 1/3 amestecul fontina și provolone.
Întindeți un strat subțire de sos peste brânză. Repetați straturile de două ori. Caserola de top cu parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este Bulbuc și maro auriu, aproximativ 25 de minute.