Cheesy Paste Salsa Skillet
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Cheesy Paste Salsa Skillet un try. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți macaroane de cot, porumb de sâmbure, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesy Chicken & Salsa Skillet, Cheesy Tex-Mex Tigaie De Paste De Pui, și Cheesy Pui-Paste Skillet.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare; scurgere.
Adăugați salsa și apă; se amestecă. Aduceți la fierbere. Se amestecă macaroane. Reduceți căldura la mediu-scăzut; capac. Se fierbe 15 minute sau până când macaroanele sunt fragede.
Adăugați porumb și 1 cană de brânză; gătiți până când brânza este topită și amestecul este încălzit, amestecând ocazional.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză; capac.
Lăsați să stea 1 minut sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.