Cheesy Hash Maro Cupe
Cheesy hash maro Cupe este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 177 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți brânză cheddar, sare, cârnați măcinați și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 80 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cârnați Cheesy, Ouă & Hash Maro Cupe, Hash-Cupe De Ou Maro, și Hash Cupe De Ou Maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți 12 căni de brioșă obișnuită; deoparte. În castron mediu combina maro hash, unt topit și sare; se amestecă bine. Apăsați aproximativ 1/4 cana amestec hash maro în fiecare ceașcă brioșă garnitură de jos și părți.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile se rumenesc.
Între timp, cârnați italieni maro în tigaie de 10 inch; scurgeți grăsimea.
Adăugați ciupercile și ardeiul gras roșu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede. Umpleți fiecare ceașcă maro de hash copt în mod egal cu amestecul de cârnați.
Într-un castron mic combinați Toatealb și condimente italiene; se amestecă bine.
Se toarnă Toatealb peste amestec cârnați de umplere fiecare ceașcă brioșă în mod egal.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul Cupei iese curată.