Cheesecakes individuale de portocale și ciocolată
Această rețetă servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecakes individuale cu sos de portocale-afine, Cheesecakes Individuale, și Cheesecakes Individuale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament special: mini brioșă staniu
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați napolitanele de ciocolată zdrobite și untul topit.
Puneți o linguriță bine ambalată din amestecul de napolitane în fiecare ceașcă de mini-brioșă și apăsați ferm.
Într-un robot de bucătărie combinați brânza ricotta, crema de brânză, 1/4 cană de zahăr, jumătate din coaja de portocală și oul. Se amestecă până se omogenizează. Ungeți ușor părțile laterale ale mini-formei de brioșă cu unt. Umpleți cupele cu aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de cheesecake.
Așezați Mini forma de brioșă într-un vas de copt și turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale mini-formei de brioșă.
Coaceți timp de 25 de minute.
Transferați mini cositorul de briose într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute. La frigider timp de 15 minute. Folosiți un cuțit mic pentru a scoate ușor brânzeturile din cupe.
Chiar înainte de servire, combinați coaja de portocală rămasă cu restul de 2 linguri de zahăr. Completați fiecare cheesecake individual cu aproximativ 1/4 linguriță de amestec de coajă de portocală și serviți.