Cheesecake Vegan cu dragoste de girafă fără coacere

Cheesecake Vegan cu dragoste de girafă fără coacere
Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 915 calorii, 23g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de cocos, sirop de arțar, făină de migdale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nu coace Cherry Cheesecake plin de ciocolată dragoste, viața mea dezorganizată: fără prăjitură cu brânză cu unt de arahide, și Nu coaceți Cheesecake Vegan cu compot de zmeură.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bine toate ingredientele împreună cu mâna.Linia 9-în tigaie sau tigaie cu formă de arc cu folie de plastic și apăsați crusta la grosimea dorită cu mâinile ușor umezite.Se răcește crusta înainte de umplere sau se deshidratează crusta timp de 24-48 de ore, se răcește, apoi se umple.Se amestecă toate ingredientele în blender până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în crusta pregătită și se răcește în congelator timp de cel puțin o oră pentru a seta.Păstrați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista