Cheesecake Tropical Philadelphia
Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 290 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping rece biciuit, margarină, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați PHILADELPHIA® 3-STEP® Cremă BrÃ"lée Cheesecake, Cheesecake cu guava in 3 trepte, și Pina Colada Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă nuca de cocos, făina și margarina. Apăsați ferm pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc foarte ușor.
Între timp, înmuiați gelatina în apă într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic 5 minute sau pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand ocazional. Pune deoparte. Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Adăugați gelatină dizolvată, coajă de tei, suc și colorant alimentar; se amestecă bine. Se amestecă ușor în topping biciuit; se toarnă peste crustă.
La frigider 3 ore sau până când este ferm. Când sunteți gata de servit, rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați marginea tigaiei. Păstrați cheesecake-ul rămas în frigider.