Pui Mayo
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul Mayo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 519 calorii, 23g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pui, rozmarin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Salată De Pui Fără Maioneză, Salată de pui Curried {fără mayo}, și Frigarui de pui marinat Mayo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați maioneza, usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul negru împreună într-un castron.
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt de 9x13 inci, întindeți amestecul de maioneză peste pui și acoperiți cu parmezan.
Coaceți până când sucurile se limpezesc, puiul nu mai este roz la mijloc și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă bucată de pui citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 1 oră și 10 minute.