Cheesecake Tropical cu crustă de nucă de cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,08 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză ricotta proaspătă cu lapte integral, smântână, prăjituri de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Plăcintă cu cremă de nucă de cocos tropicală în crustă de biscuiți de nucă de cocos, și Cheesecake în stil New York pe crustă scurtă.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 F. bucati fin cookie-urile in procesor. Apăsați firimituri (aproximativ 1 1/2 căni) peste partea inferioară (nu laturile) a tigaiei cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci (stratul va fi subțire).
Coaceți până când crusta este crocantă, aproximativ 10 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Folosind mixerul electric, bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Bateți în ouă, câte 1, doar până se omogenizează.
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie (amestecul nu va umple tigaia).
Coaceți tortul până când umplutura este doar setată și umflată în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute (tortul se poate crăpa).
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca; se întinde deasupra tortului fierbinte. Întoarceți tortul la cuptor și coaceți 5 minute. Rulați cuțit mic între marginea de sus a tort și tigaie. Chill tort descoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Presărați chipsuri de nucă de cocos prăjite în jurul marginii superioare a tortului.
Serviți tortul cu fructe tropicale.
* Fromage blanc este vândut la magazinele de brânzeturi, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
** Brânza ricotta proaspătă este vândută pe piețele italiene și în unele supermarketuri.
*** Chipsurile de nucă de cocos neîndulcite sunt disponibile la magazinele de alimente naturale și la unele supermarketuri.