Cheesecake Tropical cu crustă de nucă de cocos

Cheesecake Tropical cu crustă de nucă de cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,08 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză ricotta proaspătă cu lapte integral, smântână, prăjituri de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Plăcintă cu cremă de nucă de cocos tropicală în crustă de biscuiți de nucă de cocos, și Cheesecake în stil New York pe crustă scurtă.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 325 F. bucati fin cookie-urile in procesor. Apăsați firimituri (aproximativ 1 1/2 căni) peste partea inferioară (nu laturile) a tigaiei cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 1/2 inci (stratul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Coaceți până când crusta este crocantă, aproximativ 10 minute. Se răcește pe raft în timp ce se pregătește umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Bateți în ouă, câte 1, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie (amestecul nu va umple tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți tortul până când umplutura este doar setată și umflată în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute (tortul se poate crăpa).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca; se întinde deasupra tortului fierbinte. Întoarceți tortul la cuptor și coaceți 5 minute. Rulați cuțit mic între marginea de sus a tort și tigaie. Chill tort descoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
2
Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați chipsuri de nucă de cocos prăjite în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Nucă De CocosChipsuri De Nucă De Cocos
4
Serviți tortul cu fructe tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
5
* Fromage blanc este vândut la magazinele de brânzeturi, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
** Brânza ricotta proaspătă este vândută pe piețele italiene și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
7
*** Chipsurile de nucă de cocos neîndulcite sunt disponibile la magazinele de alimente naturale și la unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos NeîndulcităNucă De Cocos Neîndulcită
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista