Cheesecake Sănătos
Cheesecake sănătos necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, firimituri de cracker graham, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Încercați Sănătos Red Velvet Cheesecake Dip, Rețeta Sănătoasă De Cheesecake, și Cheesecake Cu Lămâie Cheie Sănătoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul brun și scorțișoara; se amestecă untul. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe laturile unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 325 la 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați brânza de vaci și iaurtul. Acoperiți și procesați până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați înlocuitor de ou; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă făina, sucul de lămâie, coaja de lămâie și vanilia. Îndoiți amestecul de brânză de vaci.
Întoarceți tigaia pe foaia de copt.
Se coace la 325 de minute pentru 40-45 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Puneți la frigider resturile.