Cheesecake Rocky Road
Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 573 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați arahide, zahăr, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Rocky Road, Cheesecake Rocky Road, și Rocky Road Nu-Coace Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o tigaie mare de prăjire aproximativ o treime din drum cu apă și așezați cu grijă pe suportul cuptorului din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Înfășurați exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 8 inci cu folie de aluminiu. Înveliți interiorul tigaiei cu spray de gătit.
Zdrobiți fin 3 fursecuri de ciocolată și presărați firimiturile în partea de jos a tigaiei cu formă de arc; atingeți excesul. Bateți crema de brânză într-un castron mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul, ouăle, 3/4 cană smântână și vanilia. Reduceți viteza mixerului la mediu și bateți până când zahărul este dizolvat și amestecul este cremos, răzuind vasul după cum este necesar (nu exagerați; dacă mai există bulgări, bateți aluatul cu mâna pentru a le netezi).
Puneți ciocolata și restul de 1/4 cană de cremă într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până când ciocolata se topește, aproximativ 45 de secunde. Se amestecă pudra de cacao până se omogenizează.
Împărțiți aluatul între 2 căni sau boluri mari de măsurare a lichidului (aproximativ 2 1/2 căni de aluat în fiecare). Amestecați amestecul de ciocolată topită într-unul dintre bătăi.
Se toarnă aproximativ jumătate din aluatul de vanilie în tigaie, apoi se toarnă încet jumătate din aluatul de ciocolată în centrul vaniliei, lăsându-l să se răspândească.
Turnați restul de aluat de vanilie în centrul aluatului de ciocolată, lăsându-l să se răspândească; turnați restul de aluat de ciocolată în mijloc.
Transferați cu grijă cheesecake-ul în tigaia cu apă fierbinte și coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul încă se mișcă ușor, 1 oră, 30 de minute până la 1 oră, 45 de minute. Opriți cuptorul și păstrați cheesecake-ul în cuptor cu ușa întredeschisă, 30 de minute.
Scoateți cheesecake-ul din Baia de apă și transferați-l într-un suport. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi și lăsați să se răcească complet, apoi refrigerați peste noapte.
Scoateți inelul cu arc. Zdrobiți restul de 3 fursecuri de ciocolată și aruncați într-un bol cu bezea zdrobită și alune. Apăsați în părțile laterale ale tortului.
Sursă foto: Johnny Miller