Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale

Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale
Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 584 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de portocală, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ricotta Scones cu compot de rubarbă-portocală, Pufuri cu cremă de Ricottan și Mascarpone cu parfum de lămâie, și Cuiburi de bezea cu compot de căpșuni-rubarbă parfumat de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, unt de cremă și zahăr din cupa de la calibru până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați făina, făina de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Amestecați-le până se combină bine.Apăsați amestecul pe fund și în sus pe părțile laterale ale unei tăvi cu arc de 10 cm.x 3 cm. Nu vă faceți griji cu privire la menținerea perfectă a marginii superioare. Se va adăuga recursului rustic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți tigaia în cuptor și coaceți până la aur ușor, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe o grătar înainte de a continua.Reduceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați ricotta și mascarpone într-un bol mare de amestecare. Amestecați-le până când sunt cât mai netede cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă restul de 1 cană de zahăr și restul de făină de cupă de calibru în ricotta. Se amestecă până se încorporează bine.Bateți ouăle câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Adăugați vanilia, portocala și coaja de lămâie și sarea. Domnule până când doar combinate. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se toarnă aluatul în coaja de făină de porumb pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
9
Se introduce în cuptor pe raftul central.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți aproximativ 70 de minute, până la o culoare aurie deschisă. Asigurați-vă că centrul este destul de ferm, iar vârful unui cuțit ascuțit introdus în centru iese curat. În acest moment opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea acolo încă o oră până la o oră și jumătate. Acest lucru îl va ajuta să se crape. Totuși, unele crăpături sunt inevitabile și, din nou, fac parte din recursul rustic.După aceea, scoateți tortul pe o grătar pentru a se răci complet. Apoi acoperiți tigaia și mutați-o la frigider cel puțin 2 ore, dar peste noapte este mai bine.Când este gata de servit, scoateți ușor tortul din tigaia cu formă de arc.Puteți servi compinculte într-un castron lângă cheesecake sau spooned peste partea de sus. Dar nu lingurați fructele deasupra decât imediat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista