Cheesecake Ricotta cu lămâie cu Topping de căpșuni

Cheesecake Ricotta cu lămâie cu Topping de căpșuni
Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 249 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de căpșuni-rucola cu topping de Ricotta, Cheesecake Ricotta Ducca cu Topping crocant de zahăr brun, și Tequila Lime Cheesecake cu topping de Margarita de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați pesmetul într-o tigaie unsă cu arc de 9 inci. Înfășurați tigaia într-o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă; apăsați folia pe părțile laterale ale tigaiei. Puneți tigaia în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Amestecați ricotta, smântâna și zahărul într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului. Răsturnați amestecul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Brânză RicottaBrânză Ricotta
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați ouăle și următoarele 3 ingrediente în robotul de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă în castron cu amestec de ricotta, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului Central.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Se toarnă aproximativ 1/2 inch apă clocotită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când tortul este așezat în jurul marginilor și ușor auriu deasupra. (Centrul Se va jiggle ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tigaia de tort din folie, având grijă la apa fierbinte din tigaia de prăjire. Rulați un cuțit ascuțit în jurul tortului. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se pune pe raft la frigider; se lasă să se răcească în tigaie peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Serviți pene tăiate cu Topping de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista