Cheesecake Ricotta cu lămâie cu Topping de căpșuni
Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 249 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de căpșuni-rucola cu topping de Ricotta, Cheesecake Ricotta Ducca cu Topping crocant de zahăr brun, și Tequila Lime Cheesecake cu topping de Margarita de căpșuni.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 32
Presărați pesmetul într-o tigaie unsă cu arc de 9 inci. Înfășurați tigaia într-o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă; apăsați folia pe părțile laterale ale tigaiei. Puneți tigaia în tigaie mare.
Amestecați ricotta, smântâna și zahărul într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului. Răsturnați amestecul într-un castron mare.
Adăugați ouăle și următoarele 3 ingrediente în robotul de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Se toarnă în castron cu amestec de ricotta, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului Central.
Se toarnă aproximativ 1/2 inch apă clocotită în tigaie.
Coaceți aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când tortul este așezat în jurul marginilor și ușor auriu deasupra. (Centrul Se va jiggle ușor.)
Scoateți tigaia de tort din folie, având grijă la apa fierbinte din tigaia de prăjire. Rulați un cuțit ascuțit în jurul tortului. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute.
Se pune pe raft la frigider; se lasă să se răcească în tigaie peste noapte.
Serviți pene tăiate cu Topping de căpșuni.