Cheesecake Neted Cu Căpșuni
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, vanilie, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cheesecake Neted Cu Fructe De Pădure, Supă Netedă De Căpșuni, și Smoothie-uri de căpșuni netede și cremoase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Combinați firimiturile, zahărul și untul și apăsați în fundul unei tigaie rotunde de cheesecake de 9 inci.
Se coace 10 minute și se lasă cool.In un castron metalic, folosind un mixer electric, bate frisca până se formează vârfuri rigide. Set aside.In un alt bol de amestecare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Scurgeți sucul din căpșunile dezghețate.
Adăugați suficient lapte pentru a face 1 cană de lichid și amestecați în amestecul de brânză cremă.
Puneți apa într-o cratiță mică.
Se adaugă gelatina și se amestecă la foc mic până se dizolvă. Adăugați treptat gelatina dizolvată în amestecul de cheesecake.Împărțiți căpșunile rezervate în jumătate. Puree aproximativ jumătate din ele și adaugă la aluat. Veți folosi restul pentru topping, așa că păstrați procesorul la îndemână.Îndoiți frișca în aluat, apoi turnați amestecul în tigaia cu cheesecake și răciți câteva ore sau până când firm.To faceți toppingul de piure de căpșuni, curățați căpșunile rămase și adăugați zahăr după gust.
Garnisiți cheesecake-ul cu piureul de căpșuni și frisca îndulcită.