Cheesecake Mascarpone
Cheesecake-ul Mascarpone necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 700 de calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, coajă de portocală, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Cheesecake Mascarpone, Cheesecake Mascarpone, și Cheesecake Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci sau 2 (12) mini tigăi de cheesecake cu spray de gătit antiaderent. Înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu.
Adăugați cookie-urile într-o pungă mare resigilabilă. Acoperiți punga cu un prosop de bucătărie și zdrobiți cu un sucitor până când fursecurile sunt măcinate grosier. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de biscuiți cu untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite cu formă de arc sau mini tigăi de cheesecake. Puneți o tigaie și coaceți timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a adăuga umplutura de cheesecake.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
În bolul unui robot de bucătărie combinați brânzeturile cu zahărul până se amestecă până se omogenizează complet.
Adăugați ouăle, câte 1, încorporând complet după fiecare adăugare.
Adăugați un vârf de sare, extractul de migdale și coaja de portocală și amestecați timp de 10 secunde.
Se toarnă umplutura în tigaia pregătită cu crustă.
Puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la 3/4 din partea laterală a tigaiei cu formă de arc. Dacă folosiți o tigaie cu formă de arc, coaceți timp de 1 oră, dacă folosiți mini tigăi de cheesecake coaceți până când este complet setat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și transferați tigaia cu formă de arc din Baia de apă pe blat și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate tortul din tigaie. Feliați și serviți.