Cheesecake marmorat cu sos de zmeură

Cheesecake marmorat cu sos de zmeură
Această rețetă face 1 porții cu 3160 calorii, 54g de proteine, și 211g de grăsime fiecare. Pentru $12.22 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cheesecake cu sos de zmeură, Cheesecake Cu Lămâie Marmorată, și Cheesecake Cu Dovleac Marmorat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți crema de brânză, zahărul, jumătate și jumătate și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Scoateți 1 cană de aluat; așezați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cacao; se amestecă bine. Puneți jumătate din aluatul de ciocolată în crusta de plăcintă; acoperiți cu aluat simplu. Se acoperă cu linguri din aluatul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Se taie prin batters de mai multe ori pentru efect de marmură.
6
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Mișto. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește acoperit cu sosul de zmeură. Păstrați restul de cheesecake și sosul de zmeură la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții1
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista