Cheesecake Dip

Cheesecake Dip
Cheesecake Dip este o rețetă fără gluten cu 8 porții. O porție conține 84 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână topping, brânză neufchatel, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum S'more Cheesecake Dip, Cheesecake Dip și Cheesecake Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați brânza Neufchatel, zahărul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar8 1/2 Căni De Făină Universală Sau Mai Mult Dacă Este Necesar
2 M&M'S Roșii2 M&M'S Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
(si Spata De Porc)(si Spata De Porc)
2
Se amestecă bine până se omogenizează bine și se omogenizează. Combinați ușor topping-ul congelat și vanilia cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
Gumă VerdeGumă Verde
3
Servit rece.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista