Cheesecake Din New York
Această rețetă servește 12 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 639 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, Cheesecake Din New York, și Cheesecake Din New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți la 475 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci sau rotundă de 10 inci. Am folosit un 9 inch.
Se amestecă toate ingredientele crusta și apăsați în tigaie, merge aproximativ un inch în sus sides.In un bol mare de amestecare sau vasul mixerului stand, bateți crema de brânză, zahărul, coaja de lămâie și vanilia la viteză mică până se amestecă bine. Adăugați încet ouăle și gălbenușurile, având grijă să nu bateți aer suplimentar în aluat. Cu mixerul încă la foc mic, bateți făina și smântâna.
Se toarnă în tigaia pregătită și se trage o spatulă prin aluat pentru a îndepărta bulele de aer.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute și trageți din nou spatula.
Puneți cheesecake-ul în cuptorul fierbinte și aburit 246° și așezați o foaie de folie deasupra.
Coaceți exact 10 minute, apoi fără a deschide ușa, reduceți căldura la 93° și coaceți încă o oră. Fără a deschide ușa, opriți focul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptorul cald încă o oră.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet, apoi se acoperă cu folie și se răcește peste noapte.