Cheesecake Din New York

Cheesecake Din New York
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 278 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, Cheesecake Din New York, și Cheesecake Din New York.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 2/3 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Așezați 2/3 cană de făină și 3 linguri de zahăr într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați unt; puls de 6 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, turnați încet apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până la amestecare (nu lăsați aluatul să formeze o bilă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
5
Apăsați ferm amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 x 3 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti umplutura, strecurați brânza de vaci printr-o sită căptușită cu brânză timp de 10 minute; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
9
Așezați brânza de vaci în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Așezați 2 căni de zahăr și cremă de brânză într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Lingurați ușor 1/4 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Adăugați 1/4 cană de făină, smântână și ingredientele rămase în amestecul de brânză cremă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Adăugați brânza de vaci, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
13
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul. Cheesecake rece în cuptor închis 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
16
Notă: puteți face, de asemenea, cheesecake-ul într-o tigaie springform de 10 x 2 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
17
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 30 de minute sau până aproape gata. Opriți cuptorul. Cheesecake rece în cuptor închis 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista