Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 400 de calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, frișcă, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, și Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Înfășurați folia în jurul tigaiei pentru a prinde picături. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute. Pentru a minimiza crăparea, așezați tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Puneți 3 căni de amestec pe crustă; răspândiți uniform. La restul amestecului de brânză cremă, adăugați dovleac, condimente de plăcintă cu dovleac și cardamom; se amestecă cu sârmă până se omogenizează. Lingură peste amestec în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Zahăr Granulat
Cremă De Brânză
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Dovleac
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
Tigaie
4
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Într-o cratiță mică, încălziți zahărul brun, siropul de porumb și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu-mic, amestecând constant. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă Frisca; Se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se amestecă romul. Se răcește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
8
Chiar înainte de servire, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei. Topiți feliile individuale cu sos cald și o păpușă de frișcă. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.