Cheesecake-ul de Crăciun necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 285 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun, Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun, și Cheesecake De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile și untul; apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
2
Într-o cratiță mică, combinați gelatina și apa; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte; gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lapte
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în amestecul de gelatină și coaja de lămâie. Se răcește până se fixează parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lamaie
Gelatină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Îndoiți în 2 căni topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
6
Se toarnă peste crustă. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Întindeți umplutura de plăcintă peste stratul de gelatină. Se acoperă cu restul de topping bătut. Puneți la frigider resturile.
Cheesecake poate fi asociat cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.