Cheesecake De Crăciun

Cheesecake De Crăciun
Cheesecake-ul de Crăciun necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 285 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun, Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun, și Cheesecake De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile și untul; apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
2
Într-o cratiță mică, combinați gelatina și apa; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte; gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
4
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în amestecul de gelatină și coaja de lămâie. Se răcește până se fixează parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Îndoiți în 2 căni topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
6
Se toarnă peste crustă. Se răcește până se întărește, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Întindeți umplutura de plăcintă peste stratul de gelatină. Se acoperă cu restul de topping bătut. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GelatinăGelatină

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista