Cheesecake de ciocolată dulce-amăruie cu sos de trufe albe

Cheesecake de ciocolată dulce-amăruie cu sos de trufe albe
Cheesecake de ciocolată dulce-amăruie cu sos de trufe albe necesită aproximativ 4 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 408 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ouă, vanilie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake de ciocolată dulce-amăruie cu sos de trufe albe, Tort de trufe de ciocolată dulce-amăruie fără făină "cu dragoste și QUICHES", și Cheesecake Cu Ciocolată Dulce-Amăruie.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 275 F. ușor de grăsime de jos și partea laterală a 9-inch springform pan. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine pufos. Bateți în făină. Bateți ouăle, pe rând. Bate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
BolBol
CuptorCuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până când centrul este setat. (Nu introduceți un cuțit, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Se răcește la temperatura camerei 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 3 ore sau până la răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță de 2 litri, topiți ciocolata albă și untul la foc mic, amestecând continuu (amestecul va fi gros și granulat); se ia de pe foc. Se amestecă frisca până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de tăiere.
8
Serviți cheesecake cu sos și fructe de pădure. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista