Cheesecake de celebrare cu afine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Cranberry Celebration Cheesecake. Această rețetă face 16 porții cu 490 de calorii, 9 g de proteine și 39 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de merișoare, cremă de brânză, zahăr de cofetar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Prajitura cu merișoare Celebration, Cheesecake cu merișoare cu ghimbir și crustă de afine și Cheesecake cu merișoare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, toacă mărunt merișoarele uscate.
Se adauga faina, migdalele si zaharul de cofetarie; procesează până se amestecă.
Adăugați unt; pulsează doar până se sfărâmiciază.
Apăsați pe partea inferioară și 1-1/2 inchi în sus ale unui 10 inchi uns. tigaie cu arc.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 350° timp de 10 minute.
Într-o cratiță mică, combinați 3/4 de cană de zahăr și amidon de porumb; se amestecă cu sucul de merișor până la omogenizare.
Adăugați fructe de pădure. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocotesc. Pus deoparte.
Intr-un castron mare, bate crema de branza, vanilia si zaharul ramas pana se omogenizeaza.
Adăugați ouăle; bate doar până se combină.
Se toarnă jumătate din aluat în crustă. Peste aluat, puneți cu grijă 3/4 cană de amestec de fructe de pădure; acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți timp de 45 de minute. Reduceți căldura la 250°.
Coaceți 25-30 de minute mai mult sau până când centrul este aproape fixat.
Combinați smântâna, zahărul și vanilia; răspândit deasupra.
Coaceți 20-30 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră.
Răspândiți amestecul rămas de fructe de pădure deasupra. Dați la frigider peste noapte.
Bateți smântâna până se formează vârfuri tari; încorporați migdalele măcinate. Țevi în jurul marginii superioare a cheesecake-ului; se presară migdale feliate.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake în meniu? Încercați să combinați cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Famile Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.