Cheesecake cu șuncă și aperitiv elvețian
O porție conține 257 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, șuncă, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Aperitiv Cu Brânză Elvețiană, Șuncă și roți de Aperitiv elvețiene, și Prosciutto, aperitiv elvețian și castraveți.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Se amestecă biscuiții zdrobiți și untul până se omogenizează bine. Apăsați uniform în partea de jos a tigaie springform, 9X3 inch.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Între timp, bate crema de brânză într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați frișcă și ouă; bate până se omogenizează. Se amestecă brânza, șunca, ardeii grași, ceapa și cimbru. Lingurați uniform peste crustă în tigaie.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când centrul este setat. Rulați cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Scoateți partea din tigaie.
Așezați cheesecake pe platoul de servire.