Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă
O porție conține 372 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă $1.35 pe portie falls în bugetul dvs., ciocolata alba zmeura Cheesecake ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți firimituri de cracare graham, unt, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake cu zmeură de ciocolată albă, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crustă: măcinați fin migdalele și firimiturile într-un robot de bucătărie și adăugați unt, amestecând până se combină. Apăsați peste partea de jos și 2/3 în sus a unei tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Asigurați-umplere: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă abia fiartă, amestecând până se omogenizează și îndepărtați-o de pe foc.
Bateți crema de brânză cu un mixer electric la viteză medie până când este pufos, apoi bateți în zahăr.
Adăugați ouă întregi și gălbenușuri, câte 1 pe rând, bătând bine la viteză mică și răzuind vasul după fiecare adăugare.
Bateți în făină și vanilie până se combină, apoi adăugați ciocolată topită într-un flux lent, bătând până când umplutura este bine combinată.
Aranjați fructele de pădure în 1 strat peste crustă și turnați umplutura în crustă.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este setat la 3 inci de margine, dar centrul este încă instabil atunci când tigaia este agitată ușor, 45 până la 55 de minute.
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tortului pentru a slăbi, apoi răciți complet în tigaie pe un suport. (Tortul va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.