Cheesecake Cu Vârtej De Ciocolată
Ciocolata Swirl Cheesecake este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jell-O no bake real cheesecake desert, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Vârtej De Ciocolată, Cheesecake Cu Vârtej De Ciocolată, și Cheesecake Cu Vârtej De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă, zahărul și margarina cu furculița în plăcuța de plăcintă de 9 inci până se amestecă bine. Apăsați ferm pe partea laterală a plăcii de plăcintă cu degetele sau lingura mare pentru a modela marginea, apoi apăsați ferm firimiturile rămase pe fundul plăcii de plăcintă cu ceașcă de măsurare uscată.
Ciocolată cu microunde și 2 linguri. din lapte în castron cu microunde pe mare 1-1 / 2 minute sau până când ciocolata este aproape topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Bateți laptele rece rămas și umplutura
Se amestecă cu mixerul electric la viteză mică doar până se amestecă. Bateți la viteză medie 3 minute. (Umplerea va fi groasă.) Lingură 2 căni de umplutură în crustă. Se amestecă amestecul de ciocolată în umplutura rămasă; lingura peste cheesecake.
Tăiați aluatul cu cuțitul de mai multe ori pentru efectul de marmură. Se da la frigider cel putin 1 ora. Păstrați restul de cheesecake la frigider.