Cheesecake cu vartej de capsuni si ciocolata alba cu vartej de capsuni
Această rețetă servește 16 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 433 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată de brutar, unt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu ciocolată albă cu 3 trepte de la Philadelphia, Cheesecake cu strat de căpșuni în 3 pași de la Philadelphia, și Cheesecake cu strat de căpșuni în 3 pași de la Philadelphia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă cookie-uri zdrobite și unt; apăsați ferm pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă.
Adăugați zahăr, ciocolată și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Se toarnă peste crustă. Aruncați linguri mici de conserve peste aluat; rotiți cu cuțitul de mai multe ori pentru efect de marmură.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.