Cheesecake cheie de var este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină de migdale, extract de vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați ulei; puls de 2 până la 3 ori sau până la combinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Înfășurați 2 straturi de folie în jurul fundului și în exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci; înveliți în interiorul tigaiei cu spray de gătit. Apăsați ferm amestecul crusta în partea de jos și 1/2 inch sus părți ale tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți la 325 timp de 5 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a pregăti cheesecake, puneți brânzeturile într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahăr și următoarele 5 ingrediente (prin sare); bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
9
Adăugați suc de lămâie cheie, bătând la viteză mică până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
10
Se toarnă aluatul de cheesecake peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire superficială; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, Scursa
12
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă. Opriți cuptorul; se răcește cheesecake în cuptorul închis 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.