Cheesecake cu unt de arahide și jeleu
Cheesecake cu unt de arahide și jeleu necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, orice gem de fructe aromate, unt de arahide crocant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cheesecake cu unt de arahide și jeleu, Cheesecake cu unt de arahide și jeleu (Diabetic), și Sandvișuri cu brânză cu unt de arahide și jeleu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, 3 linguri de zahăr și untul topit.
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, untul de arahide și făina împreună până se omogenizează.
Se amestecă ouăle pe rând. Se amestecă în lapte.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 250 de grade F (120 de grade C) și continuați să coaceți timp de 40 de minute.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore înainte de a scoate din tigaie. Amestecați jeleul până se omogenizează și stropiți peste tort într-un design de zăbrele.