Cheesecake Cu Smântână În Stil New York
Această rețetă servește 16 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 391 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână firimituri de cracker graham, căpșuni, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake cu smântână în stil PHILADELPHIA New York, Cheesecake Din New York Cu Vârf De Ananas, și Skinny Căpșuni Depasit New York Stil Mini Cheesecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și laturile unei tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi. Se amestecă împreună cracker firimituri, unt, și 2 linguri de zahăr; apăsați ferm pe partea de jos a tigaie pregătit.
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr și 1 linguriță de vanilie la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine.
Adăugați 1 cană smântână, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se amestecă împreună smântâna rămasă, 2 linguri de zahăr și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează bine; se întinde cu grijă peste cheesecake.
Coaceți încă 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă 30 de minute. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore. Ridicați cheesecake-ul din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere. Se acoperă cu căpșuni chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.
Cheesecake cu scorțișoară în stil New York: amestecați împreună firimituri de cracker, unt și zahăr, conform instrucțiunilor din amestecul de presare în trepte pe partea de jos și 1 inch în sus a unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă. Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor de la Pasul 2, bătând în 1 1/2 lingurițe scorțișoară măcinată cu cremă de brânză.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se acoperă cu amestec de smântână conform instrucțiunilor și se coace încă 10 minute.
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginilor cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește și se răcește conform instrucțiunilor. Omiteți căpșunile.
Garnisiți cu migdale feliate, crenguțe proaspete de rozmarin și felii de pere, dacă doriți. Pregătire: 20 min.,
Coaceți: 1 oră, rece: 30 min., Rece: 1 oră.