Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 569 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de quark, nucă de cocos, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cheie Cu Nucă De Cocos, Cheesecake Cu Nucă De Cocos, și Cheesecake Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci (24 cm). Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile în firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul topit și sarea și pulsați până se combină. Apăsați amestecul sfărâmicios în partea de jos și 1/2 inch (1 cm) în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți timp de 12 până la 15 minute, apoi lăsați crusta să se răcească pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Reduceți temperatura cuptorului la 325 cm. f (160 cm.C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Faceți umplutura: într-un castron mare folosind un mixer electric, bateți crema de brânză până devine cremoasă. Bateți în quark și laptele de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Quark
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahărul puțin câte puțin, apoi amestecați jumătate din coaja de tei și tot sucul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați ouăle pe rând și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Se toarnă umplutura în crusta pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Coaceți aproximativ 1 1/2 ore, până când centrul tortului este aproape ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați să se răcească 20 de minute în tigaie, apoi glisați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, pentru a preveni crăparea pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
12
Lăsați cheesecake-ul să se răcească complet.
13
Acoperiți tortul cu folie de aluminiu și dați-l la frigider cel puțin peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Acum îl puteți Garni.
15
Deschideți nuca de cocos: cu ciocanul și unghia, pătrundeți în doi dintre cei trei ochi ai săi (petele întunecate de deasupra nucii de cocos). Printr-una dintre găuri, turnați apa de nucă de cocos într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Așezați nuca de cocos pe o bază fermă (în exterior, de exemplu) înfășurată strâns într-o cârpă de vase și loviți-o cu un ciocan până se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
17
Cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea din nucă de cocos. Puteți dezlipi pielea maro cu un cojitor de legume, dar cred că este mai frumos să o lăsați aprinsă. Acum Puteți folosi un cojitor pentru a tăia fâșii și bucle de nucă de cocos pentru a garnisi tortul sau îl puteți rade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Stropi în Formă De Inimă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Scoateți părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și așezați tortul pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
19
Încingeți blatul cu buclele de nucă de cocos și restul de coajă de tei.