Cheesecake cu nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune

Cheesecake cu nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune
Cheesecake de nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune necesită aproximativ 19 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 693 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, biscuiți graham, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake cu nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune, Cheesecake Cu Fructe De Pasiune, și Cheesecake cu ananas și fructe de pasiune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. amestecați toate ingredientele în procesor până când sunt măcinate fin și lipite între ele, 1 până la 2 minute. Apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 2 1/2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 până la 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți crusta până la aur, 14 până la 15 minute. Crusta rece pe raft. Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se amestecă crema de brânză în procesor până se omogenizează, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahăr. Folosind porniri / opriri, procesați pentru a amesteca, răzuind părțile laterale și fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați cremă de nucă de cocos, vanilie și sare; amestecați 20 de secunde, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat; proces pentru a amesteca după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți cheesecake 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până lacentrul este setat ușor, cu aproximativ 1 oră și 35 de minute mai mult. Opriți cuptorul. Păstrarea ușa închisă, tort rece în cuptor 1 oră. Prajitura la frigider, neacoperita, cel putin 12 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Se pun 2 lingurite de apa intr-o cana mica; se presara gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Așezați o strecurătoare mică peste o cană de măsurare cu 2 căni. Rezervați 1 fruct de pasiune pentru compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Tăiați fructele pasiunii rămase în jumătate, câte 1 și lingurați fructele (inclusiv semințele) în strecurătoare. Folosind spatula din cauciuc flexibil, apăsați până când 1/2 cană pulpă (fructe și sucuri) este eliberată în ceașcă. Rezervați câteva semințe din filtru pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă 1/2 cană pulpă de fructul pasiunii într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se amestecă în 2 linguri plus 2 lingurițe de zahăr. Se amestecă la foc mic până când zahărul se dizolvă și se formează bule la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă 1 minut pentru a se dizolva. Se răcește 10 minute; se toarnă în centrul de cheesecake. Rotiți și înclinați tortul până când glazura se întinde uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Presărați semințe rezervate peste glazură. Chill tort pentru a seta glazura, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Combinați mango tăiat cubulețe, ananas, fructe stea și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă fructe (inclusiv semințe) din 1 fruct de pasiune rezervat. Răciți compotul până când este gata de utilizare, până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
CompotCompot
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Tăiați în jurul laturilor pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Tăiați cheesecake-ul în pene.
14
Se servește cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateExpert
Gata În19 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista