Cheesecake cu ierburi și ardei prăjiți
Rețeta Cheesecake cu ierburi și ardei prăjiți poate fi făcută în aproximativ 55 de minute . Această rețetă face 24 de porții cu 262 de calorii , 7 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați slănină, ardei prăjit și arpagic suplimentar, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor este destul de prost. Încercați pui la prăjit cu ierburi , Tagliatelle cu busuioc cu salată de ardei gras roșu prăjit și Panini cu șuncă la grătar, brânză și ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un 9-in uns. tigaie arcuită pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați bine folie în jurul tavii.
Pune crema de branza, ricotta, sare si piper intr-un robot de bucatarie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Adăugați ouăle; pulsați până când se combină.
Adăugați ardeiul roșu, ierburile, baconul și usturoiul; acoperiți și pulsați până se omogenizează.
Turnați umplutura în tava pregătită.
Puneți tava cu arc într-o tavă mare; adăugați 1 inch de apă clocotită într-o tigaie mai mare.
Coaceți la 350° timp de 35-45 de minute sau până când centrul este așezat și partea de sus pare ternă.
Scoateți tava cu arc din baia de apă; îndepărtați folia. Răciți cheesecake pe un grătar timp de 10 minute; slăbiți marginile din tigaie cu un cuțit. Se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți marginea din tigaie. Chiar înainte de servire, stropiți cheesecake cu ulei; acoperiți cu fâșii de ardei roșu și arpagic dacă doriți.
Serviți cu chipsuri pita.